Τελευταίες ειδήσεις:

Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2010

77 και τυχερό για τον Ριέρα!
"Eίμαι χαρούμενος στον Ολυμπιακό. Ήταν μία εύκολη επιλογή για μένα και είδα περισσότερα από οσα περίμενα. Υπόσχομαι δουλειά και να δείξω σε όσους με υποδέχτηκαν τι μπορώ να κάνω μέσα στο γήπεδο".

Τι τον έκανε να έρθει στην Ελλάδα:
α τελευταία δύο χρόνια δεν κέρδισα τίτλο στην Λίβερπουλ και για αυτό πήρα την απόφαση να έρθω στον Ολυμπιακό για να κερδίσω τίτλους"

Αναφορικά με την αγωνιστική του κατάσταση:
"
Δεν θα είμαι έτοιμος στο πρώτο επίσημο παιχνίδι. Δεν μπόρεσα να παίξω φιλικό γιατί φοβόμουν τον τραυματισμό μου και απλά προπονούμουν για να επιστρέψω όσο πιο γρήγορα γίνεται. θέλω όσο το δυνατόν συντομότερα να είμαι έτοιμος για να αγωνιστώ.
Πάντα για μένα ο Ολυμπιακός ήταν η πρώτη ομάδα της Ελλάδας και σημαντική στην Ευρώπη. Το όνομα μου ακουγόταν πολλά χρόνια.Ήρθα την κατάλληλη στιγμή στον Ολυμπιακό για να κάνουμε το πιο σημαντικό βήμα και να βρεθούμε μέσα στις δέκα καλύτερες ομάδες της Ευρώπης
".

Αναφορικά με την προσαρμογή του τόνισε:
"
Δεν θα χρειαστώ προσαρμογή είμαι έτοιμος να γίνω τμήμα της ομάδας. Είναι σημαντικό μέσα στα αποδυτήρια να υπάρχει καλό κλίμα και να επικοινωνούμε με παίκτες. Σημαντικό είναι το γεγονός ότι οι παίκτες μιλάνε Ισπανικά και πολλοί μιλάνε και Αγγλικά. Δεν θα αντιμετωπίσω πρόβλημα στην προσαρμογή.

Έχω καταλάβει και είναι ανεκτίμητο το συναίσθημα όταν δέχεσαι τέτοια αγάπη και θέλω να δικαιώσω τον κόσμο της ομάδας που με υποδέxτηκε
". 

Όσον αφορά την σύγκριση του με τον Τζόρτζεβιτς τόνισε:
"
Ξέρω πως ο Τζόρτζεβιτς έχει γράψει ιστορία και πιστεύω ότι θα ανταποκριθώ ενώ γνωρίζω ότι έχουν περάσει και άλλοι μεγάλοι παίκτες από τον Ολυμπιακό. Αυτό αποτελεί κίνητρο για μένα να δουλέψω ώστε να είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της ομάδας.

Ο αδερφός μου έχει εξηγήσει πόσο θερμό ειναι το κοινό και η ατμόσφαιρα στα ντέρμπι αλλά αυτό αποτελεί κίνητρο για έναν πoδοσφαιριστή και περιμένω να έρθουν τα ντέρμπι
"

Όσον αφορά το νούμερο φανέλας που προτίμησε, σχολίασε:
"
Σε όλη μου την καριέρα φόραγα το 11 αλλά τώρα το φοράει άλλος. Ξέρω ότι το 7 είναι συμβολικό και πήρα το 77".


Κατά την παρουσία της φανέλας ο Βαγγέλης Μαρινάκης τόνισε ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τον Ολυμπιακό τό γεγονός ότι ο Ριέρα πήρε την φανέλα με το νούμερο 77.